Cat Paw Print

27 Ağustos 2014 Çarşamba

Kitap Yazıları - Sünnet Pedagojisinde Ergenlik - Mahalle Kahvesi

İki yazarın da okuduğum ilk kitabı... İkisini de yeniden okunabilecekler listeme eklerken Nuriye Çeleğen'in kitabı favorilerim arasında yer almayı hak ediyor.



İlgi çekici bir isim... İçeriği yoğunluklu olarak Hz. Peygamber (s.a.v.) devrinde yaşanan olaylarla yüklü olsa da sırf kitabın baş kısmındaki tanımlamalar dahi okunması için yeterli bir sebep... Kaldı ki anlatılan olaylar da oldukça harekete geçirici nitelikteler. Bir psikoloji kitabı olarak tanımlanabilse de bence ergenler için de okunması şart bir kaynak. Tavsiye Ediyorum. Altı çizili satırlar eklenecek inşaallah. Diğer tavsiye kitaplarım için tıklayın.

Batı etkisinde gelişen Türk Edebiyatı tarzım değildir aslında pek :) ama dedik ki kelime haznemiz genişlesin :) Her neyse il Sait Faik kitabımdı. Sait Faik tekrar okunur mu? Olabilir... Görüşlerinin bir kısmı hiç sarmadı elbette özellikle de her Tanrı lafı ettiğinde kitapta canımı sıktı ama üslubu güzel, akıcı, okunur. Bir amacı olduğunda bir sebebim olduğunda tercih edebilirim yine okumayı kendisini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder